Sprawozdanie Prezentacja - pobierz
NASZE KIERUNKI KSZTAŁCENIA
TECHNIKUM NR 6
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
Cele szczegółowe innowacji i sposoby ich realizacji:
TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ
ODDZIAŁ DWUJĘZYCZNY
W NASZEJ SZKOLE W JĘZYKU POLSKIM I ANGIELSKIM NAUCZANE BĘDĄ:
Technik żywienia i usług gastronomicznych to nowy zawód, który powstał z połączenia trzech zawodów na poziomie technika: technika żywienia i gospodarstwa domowego, technika organizacji usług gastronomicznych oraz kucharza. Dynamiczne zmiany zachodzące na rynku pracy wymusiły konieczność połączenia tych zawodów tak, aby absolwent tego kierunku kształcenia był bardziej wszechstronny i przystosowany do wymagań pracodawców oraz klientów
Branżowa Szkoła I Stopnia
W naszej szkole możesz kształcić się na jednym z 4 kierunków:
Kucharz
Piekarz
Cukiernik
Przetwórca Mięsa
Kelner
Warsztaty prowadzą następującą działalność
wyżywienie dla grup wycieczkowych i turystycznych;
Tradycyjnie jak co roku
|
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.
Klauzula informacyjna RODO. Dowiedz się więcej