![?](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/taa/1.5/16/1f603.png)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220927-WA0013.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220928-WA0055.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220928-WA0064.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220928-WA0069.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220928-WA0095.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220929-WA0058.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220929-WA0063.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220929-WA0092.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220929-WA0097.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220929-WA0111.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220930-WA0001.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220930-WA0004.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG-20220930-WA0010.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220926_062015.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220926_065259.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220926_071433.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220926_071455.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220926_084311.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220926_175559.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220927_112725.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220927_122700.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220927_132532.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220928_093305.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220928_093439.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220928_095438.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220928_095754.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220928_102034.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220928_102052.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220928_115652.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220928_164728.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220928_210649.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220929_081358.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_IMG_20220929_150513.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_received_638201397873896.jpg)
![](http://zsghtg.pl/images/galeria_artykul/wymiana_PN/rc_thumbs/jpg/thumb_received_771869317253248.jpg)
Celem projektu jest podniesienie jakości i efektywności kształcenia praktycznego w Technikum nr 6 w Zespole Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Tarnowskich Górach poprzez organizację staży uczniowskich dla 150 uczniów i uczennic klas III i IV kształcących się na kierunkach kształcenia technik hotelarstwa, technik organizacji turystyki i technik żywienia i usług gastronomicznych.
Każdy uczestnik/uczestniczka odbędzie staż uczniowski w wymiarze 140 h zegarowych. Za zrealizowany wymiar godzin stażu uczniowskiego uczestnicy i uczestniczki projektu otrzymają stypendium stażowe.
Projekt realizowany będzie w ciągu dwóch lat szkolnych 2024/2025 i 2025/2026.
Okres realizacji projektu 02.09.2024 - 31.08.2026.
W wyniku realizacji projektu kwalifikacje nabędzie 150 osób kierunkach technik hotelarstwa, technik organizacji turystyki i technik żywienia i usług gastronomicznych.
Wartość całkowita projektu 672 262.50 zł
Dofinansowanie 605 036,25 zł
w tym
Wartość dofinansowania z UE 571 423.12 zł
Budżet Państwa 33 613,13 zł
Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus,
w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Śląskiego 2021 – 2027
Priorytet FESL.06 Fundusze Europejskie dla edukacji
Działanie FESL.06.03 Kształcenie zawodowe
#Fundusze UE
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.
Klauzula informacyjna RODO. Dowiedz się więcej