KONKURS SZKOLNY NAJLEPSZA POTRAWA WIELKANOCNA
w Zespole Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Tarnowskich Górach
Zapraszamy do wzięcia udziału w SZKOLNYM KONKURSIE WIELKANOCNYM.
W konkursie może brać udział uczeń każdej klasy. Każdy uczestnik wykonuje własną potrawę wielkanocną z wybranych przez siebie surowców samodzielnie w domu, następnie dokumentuje ją w postaci zdjęć. Zdjęcia, które należy wysłać mają przedstawiać potrawę wielkanocną odpowiednio zaaranżowaną na tle dekoracji świątecznej oraz zdjęcia surowców i receptury.
Prace prosimy nadsyłać do 28.03.2021r.
Wszystkie informacje odnośnie konkursu zostały przekazane przez Dziennik Librus
Wyniki zostaną ogłoszone 30.03.2021r.
Nagrodą dla każdego uczestnika będą dodatkowe punkty z zachowania a za zajęcie miejsca na podium przewidziane są nagrody rzeczowe.
REGULAMIN
1. Każdy uczestnik konkursu wykonuje potrawę samodzielnie.
2. Dokumentuje swoją pracę w postaci zdjęć:
- potrawy wielkanocnej na tle dekoracji,
- wykorzystanych surowców
- receptury.
3. Przesłana praca powinna być opisana ( imię i nazwisko oraz klasa)
4. Komisja konkursowa, złożona jest z organizatorów konkursu oraz przedstawicieli Dyrekcji Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Tarnowskich Górach.
5. W przyznaniu nagrody Komisja konkursowa będzie kierować się nawiązaniem do tematyki konkursu, oryginalnością, pomysłowością i estetyką nadesłanych prac.
6. Organizator będzie informował o werdykcie konkursu 30.03.2021r. na stronie internetowej ZSGH - TG.
7. Przesyłając pracę konkursową, uczestnik jednocześnie wyraża zgodę na publikację zdjęć w szkolnych mediach elektronicznych (takich jak strona internetowa Szkoły ZSGH - TG, Facebook).
8. Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celach związanych z organizacją i przeprowadzeniem Konkursu i przyznaniem nagród.