18 grudnia 2017r. w naszej szkole miało miejsce rozstrzygnięcie konkursu na „Bożonarodzeniowy Wyrób Cukierniczy”. Jury w składzie p. W. Paduch, p. L. Sosnowska, p. H. Stepowany, p. G. Gołkowska, p. J. Drzazga, p. E. Zawartka i p. J. Mazur – Pogoda zadecydowało o przyznaniu następujących miejsc:
I miejsce
- Paulina Plaza – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
- Mateusz Wysocki – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
II miejsce
- Karolina Korzekwa – Zespół Szkół Chemiczno – Medycznych i Ogólnokształcących
- Marta Woś – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
III miejsce
- Zuzanna Wolko – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
- Oliwia Maruszczyk – Zespół Szkół Chemiczno – Medycznych i Ogólnokształcących
Wyróżnienia:
- Elżbieta Badura – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
- Agata Jeż – Szkół Techniczno – Usługowych im. J.P. II
- Dawid Zaręba – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
Wszyscy uczestnicy konkursu otrzymali pamiątkowe dyplomy i upominki, a laureaci odebrali z rąk Pana dyrektora Tomasza Respondka – nagrody rzeczowe, które ufundowane zostały przez Restaurację TACO MEXICANO oraz przez Zespół Szkół Gastronomiczno –Hotelarskich.
Zwycięzcom konkursów serdecznie gratulujemy, a wszystkim uczestnikom bardzo, ale to bardzo dziękujemy za udział w konkursie.