KONKURS SZKOLNY NAJLEPSZA POTRAWA WIELKANOCNA
w Zespole Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich w Tarnowskich Górach



Zapraszamy do wzięcia udziału w SZKOLNYM KONKURSIE WIELKANOCNYM.  
W konkursie może brać udział uczeń każdej klasy. Każdy uczestnik wykonuje własną potrawę wielkanocną z wybranych przez siebie surowców samodzielnie w domu, następnie dokumentuje ją w postaci zdjęć. Zdjęcia, które należy wysłać mają przedstawiać potrawę wielkanocną odpowiednio zaaranżowaną na tle dekoracji świątecznej oraz zdjęcia surowców i receptury.

Prace prosimy nadsyłać do 28.03.2021r. 
Wszystkie informacje odnośnie konkursu zostały przekazane przez Dziennik Librus
Wyniki zostaną ogłoszone 30.03.2021r.
Nagrodą dla każdego uczestnika będą dodatkowe punkty z zachowania a za zajęcie miejsca na podium przewidziane są nagrody rzeczowe.


REGULAMIN
  1. Każdy uczestnik konkursu wykonuje potrawę samodzielnie.
  2. Dokumentuje swoją pracę w postaci zdjęć:  
  - potrawy wielkanocnej na tle dekoracji,
  - wykorzystanych surowców
  - receptury.
  3. Przesłana praca powinna być opisana ( imię i nazwisko oraz klasa)
  4. Komisja konkursowa, złożona jest z organizatorów konkursu oraz przedstawicieli Dyrekcji Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Tarnowskich Górach.
  5. W przyznaniu nagrody Komisja konkursowa będzie kierować się nawiązaniem do tematyki konkursu, oryginalnością, pomysłowością i estetyką nadesłanych prac.
  6. Organizator będzie informował o werdykcie konkursu 30.03.2021r. na stronie internetowej ZSGH - TG.
  7. Przesyłając pracę konkursową, uczestnik jednocześnie wyraża zgodę na publikację zdjęć w szkolnych mediach elektronicznych (takich jak strona internetowa Szkoły ZSGH - TG, Facebook).
  8. Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celach związanych z organizacją i przeprowadzeniem Konkursu i przyznaniem nagród.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.

Klauzula informacyjna RODO. Dowiedz się więcej