A A A

18 grudnia 2017r. w naszej szkole miało miejsce rozstrzygnięcie konkursu na „Bożonarodzeniowy Wyrób Cukierniczy”. Jury w składzie p. W. Paduch, p. L. Sosnowska, p. H. Stepowany, p. G. Gołkowska, p. J. Drzazga, p. E. Zawartka i p. J. Mazur – Pogoda zadecydowało o przyznaniu następujących miejsc:

I miejsce

  • Paulina Plaza – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
  • Mateusz Wysocki  – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich

II miejsce

  • Karolina Korzekwa – Zespół Szkół Chemiczno – Medycznych i Ogólnokształcących
  • Marta Woś – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich

III miejsce

  • Zuzanna Wolko – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
  • Oliwia Maruszczyk – Zespół Szkół Chemiczno – Medycznych i Ogólnokształcących

Wyróżnienia:

  • Elżbieta Badura – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
  • Agata Jeż –  Szkół Techniczno – Usługowych im. J.P. II
  • Dawid Zaręba – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich

Wszyscy uczestnicy konkursu otrzymali pamiątkowe dyplomy i upominki, a laureaci odebrali z rąk Pana  dyrektora Tomasza Respondka – nagrody rzeczowe, które ufundowane zostały przez  Restaurację TACO MEXICANO oraz przez Zespół Szkół Gastronomiczno –Hotelarskich.

Zwycięzcom konkursów serdecznie gratulujemy, a wszystkim uczestnikom bardzo, ale to bardzo dziękujemy za udział w konkursie.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.