W dniu 27.11.2017 r mieliśmy zaszczyt gościć na lekcjach w klasie I Tg z pracowni gastronomicznej Mateusza Güncela finalisty VI edycji programu MasterChef . Na prośbę pani H. Stepowany Mateusz przeprowadził warsztaty dla młodzieży z tematu „Wykorzystanie mleka w gastronomii” .
Uczniowie byli zachwyceni nie tylko obecnością Mateusza ale również dlatego, że mogli sporządzić na zajęciach pod kierunkiem Mateusza potrawy które nie robi się na co dzień:
- Panna Cotta
- Zupa „Nic”
- Creme brulee
0257 001
0258 001
20171127 122714[1]
20171127 130257[1]
20171127 131341[1]
20171127 131419[1]
20171127 131650[1]
20171127 131724[1]
20171127 131739[1]
20171127 131912[1]
20171127 132600[1]
20171127 135618[1]
20171127 135806[1]
20171127 141505[1]
20171127 141522[1]
20171127 141630[1]
20171127 141635[1]