• Chcielibyśmy zaprosić absolwentów oraz wszystkich przyjaciół szkoły do czynnego udziału w uroczystościach i imprezach towarzyszących z okazji  obchodów 70 - lecia Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Tarnowskich Górach.które odbędą się 23 października 2015 r. Więcej informacji pod nr tel. 32 285 38 61 lub na stronie zsghtg.pl w zakładce 70 - lecie

  • Cechy człowieka, pożądane w pracy hotelarza pięknie ilustrują słowa Janusza Korczaka: ,,Być człowiekiem znaczy posiadać kryształową moralność, nieograniczoną tolerancyjność, do pasji posuniętą pracowitość, dążyć do ciągłego uzupełniania swego wykształcenia, pomagać innym’’. W hotelarstwie dominuje relacja człowiek - człowiek i najważniejszym podmiotem jest Gość.  Hotelarstwo jest wyjątkową branżą z pięknymi tradycjami, w której staramy się tworzyć dla Gości ,,dom poza domem’’, poznajemy nowych ludzi, ciągle coś się dzieje. Zapraszamy na kierunek TECHNIK HOTELARSTWA

    więcej...

  • Lubisz podróże, często planujesz wakacje, chciałbyś w przyszłości prowadzić własne biuro podróży - kształć się u nas wybierając kierunek TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ

    więcej...

  • Interesujesz się gastronomią, Wybierz jeden z kierunków: TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, KELNER

    więcej...

  • Interesujesz się produkcją żywności doskonal się wybierając jeden z kierunków: KUCHARZ, PIEKARZ, CUKIERNIK, WĘDLINIARZ,

    więcej...

Lista zakwalifikowanych - grupa 2

PDF Drukuj Email
Ocena użytkowników: / 0
SłabyŚwietny 
Wpisany przez Administrator    piątek, 04 marca 2011 09:19

Zakwalifikowani do II-go wyjazdu na staże zagraniczne w Belgii

Na posiedzeniu w dniu 11 stycznia 2010 r. komisja w składzie:

Przew.  Krztoń Bożena
Członkowie:    Stepowany Halina
Pilarek Aleksandra
Jaruszowicz Anna
Ćwieląg Agnieszka

zakwalifikowała do II-go wyjazdu na staże zagraniczne w Belgii w terminie
od 7 do 28 marca 2010 r. następujących uczniów:


1. Jarzombek Dagmara        Klasa II Hb        39 pkt.
2. Piskon Karolina               Klasa II Hb        39 pkt.
3. Mikołajczyk Sylwia           Klasa II Ob        36 pkt.
4. Drzyźla Magdalena          Klasa II Hb        34 pkt.
5. Globisz Anna                 Klasa III TO        33 pkt.  
6. Kalus Joanna                Klasa III TO        32 pkt.
7. Bula Magdalena             Klasa III TO        32 pkt.
8. Korbel Urszula               Klasa II Hb        32 pkt.
9. Kokoszka Beata             Klasa II Oa        32 pkt.
10. Baron Robert              Klasa III Cb         31 pkt.
11.  Warczachowski Paweł    Klasa III Cb        31 pkt.
12. Borek Katarzyna           Klasa III TO        30 pkt.
13. Wilk Monika                 Klasa III Hb        30 pkt.
14. Golus Karolina              Klasa III Hb        30 pkt.
15. Leśniowska Marzena     Klasa III Hb        29 pkt.
16. Baron Sabina              Klasa III TO        28 pkt.
17. Zawadzki Mateusz       Klasa III Ca        28 pkt.
18. Jeziorowska Monika     Klasa III TO        27 pkt.
19. Ciba Angelika             Klasa III Ha        27 pkt.
20. Kuchta Sylwia            Klasa III Hb        27 pkt.

Lista rezerwowa:

21. Ciężkowska Katarzyna    Klasa III Ca        26 pkt.
22. Walczak Anita              Klasa II TK        26 pkt.
23. Fornal Mariusz              Klasa II Hb         24 pkt.
24. Paździor Natalia            Klasa III Hb        22 pkt.
25. Grajcar Wojciech         Klasa III Hb        22 pkt.

W przypadku identycznej ilości punktów o miejscu na liście decyduje średnia ocen.

Informacje dotyczące pozostałych miejsc na liście oraz ilości przyznanych punktów są dostępne w sekretariacie szkoły.

Gratulujemy wszystkim zakwalifikowanym do stażu, a pozostałych zachęcamy do udziału w  kolejnych rekrutacjach.

 
Tutaj jesteś:

Kontakt

Zespół Szkół
Gastronomiczno-Hotelarskich

Dyrektor: Tomasz Respondek
Wicedyrektor: Wiesława Paduch

ul. Karola Miarki 17
42-600 Tarnowskie Góry

tel/fax. (032) 285 38 61
e-mail: zsghtg@poczta.onet.pl

NIP: 645-12-20-451
REGON:

mapa - google maps

FILM PROMOCYJNY

Gościmy

Naszą witrynę przegląda teraz 10 gości